Frökex med parmesan
Supergoda och enkla frökex!
1 dl linfrö
1 dl vatten
1 dl svart sesamfrö
1 äggvita
1 dl riven parmesan
flingsalt
Blötlägg linfrö i vatten och låt dra 1-2 timmar så att det bildas en gele av vattnet.
Blanda ner sesamfrön och riven parmesan. Smaksätt med salt.
Klicka ut på bakplåtspapper ca 1 msk som du plattar till så att det blir små platta kex. Grädda i ugn 150 gr ca 15 minuter. Om kexen ej blivit stela så fortsätter du att grädda.
Så goda med mosad avokado och lite krasse som pålägg!
1 dl linfrö
1 dl vatten
1 dl svart sesamfrö
1 äggvita
1 dl riven parmesan
flingsalt
Blötlägg linfrö i vatten och låt dra 1-2 timmar så att det bildas en gele av vattnet.
Blanda ner sesamfrön och riven parmesan. Smaksätt med salt.
Klicka ut på bakplåtspapper ca 1 msk som du plattar till så att det blir små platta kex. Grädda i ugn 150 gr ca 15 minuter. Om kexen ej blivit stela så fortsätter du att grädda.
Så goda med mosad avokado och lite krasse som pålägg!
Kommentarer
Trackback