Varm äggtoddy med muskot och muscovado
Lite mäktig med otroligt mysig och julig!
4 glas:
4 dl mjölk
1 ½ dl mörk rom
2 äggulor
2 dl vispgrädde
3 tsk muscovadosocker
riven muskotnöt
Vispa grädden.
Värm mjölken i en kastrull - utan att den kokar. Tillsätt rom och blanda ner muscovadosockret. Vispa i äggulorna och rör ner grädden - spara lite grädde till dekoration.
Fördela i glas, toppa med liten vispad grädde och strö över lite riven muskot.
Mmmmmmmmmmmmmm.........

4 glas:
4 dl mjölk
1 ½ dl mörk rom
2 äggulor
2 dl vispgrädde
3 tsk muscovadosocker
riven muskotnöt
Vispa grädden.
Värm mjölken i en kastrull - utan att den kokar. Tillsätt rom och blanda ner muscovadosockret. Vispa i äggulorna och rör ner grädden - spara lite grädde till dekoration.
Fördela i glas, toppa med liten vispad grädde och strö över lite riven muskot.
Mmmmmmmmmmmmmm.........

Kommentarer
Trackback